Slettvoll kristiansand

Vi hjelper deg gjerne med å innrede. Inne eller ute - lite eller stort. Ta med tegninger og mål til butikken, eller ta kontakt for å avtale hjemmebesøk. I butikkene finner du alt du trenger for å innrede stue, spiseplass, soverom og entre. Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer.


Det første du får glede av er tak over hodet når du skal låse opp døra.

Dette er fint i ruskevær, men gir også anledning til å sette fra seg sykkel eller barnevogn under tak. Slettvoll har et innholdsrikt inngangsparti. I gangen er det adkomst til en sportsbod og et lite wc. Du slipper med andre ord å gå gjennom hele huset hvis du . Offisiell foretaksinformasjon.


Firmanavn: Møbelmiljø AS. Sektor: Private aksjeselskaper mv. Type: Enbedriftsforetak. SelskapsforAksjeselskap (AS).

Bransje: Butikkhandel med møbler ( 491) . Highlights info row image. Funnet i kategoriene: møbelbutikk, gulvbelegg-butikk, sengebutikk, peisforhandler, butikk med utstyr til hjemmet. Møbelgalleriet AS har butikker i Kristiansand og Moss. Vårt ønske er å tilby det beste av Norsk og Nordisk design- både klassisk og moderne - produsert hos leverandører som prioriterer godt håndverk og best mulig komfort fremfor lav pris.


Prisen glemmer du, men dårlig kvalitet glemmer du aldri! Tidløs design og klassiske . Vår butikk i Kristiansand finner du i Sørlandsparken, nærmere bestemt i Avenyen. Det er et stort antall parkeringsplasser direkte utenfor butikken. BEMANNINGSXPERTEN SØR AS - Kristiansand S. Dyktige håndverkere på Sunnmøre skaper unike møbler av høy kvalitet. Tiltakshaver er Kristiansand Næringsselskap.


Dette er flaggskipet, med tilsette og ei . Kruse-Smiths kontraktssum var på millioner kroner eks mva. Doktorgradsstipendiat knyttet til barnevernsforskning in Vest-Agder.

Commentaires

Articles les plus consultés