Skattekammeret sarpsborg

Vår visjon er at alle barn skal få muligheten til å bli mer fysisk aktive og prøve mange forskjellige aktiviteter - uten at hver og en må eie alt utstyr selv. Låne gratis sportsutstyr for å stimulere barn og unge til økt aktivitet. Vi låner ut sports-og aktivitetsutsyr til både sommer- og vinteraktiviteter. Vi er også behjelpelige med utlån av utstyr skoler . I tillegg kan personer over år leie utstyret til en rimelig pris.


Christian Nicolai Bjørke. Nå gis hele beholdningen til Kirkens Bymisjon – som låner de ut gratis! Jeg så i avisa at Skattekammeret hadde startet opp i . Utlånssentral med gratis utlån av for sportsutstyr til barn og unge under år.


Dette er Kirkens Bymisjons web-baserte bildebank. For å søke ettter ulike tema og personer bruker du søkefeltet øverst til høyre. For å gjøre kryssøk bruker du ulike søkeord med bare et mellomrom mellom ordene.


Det vil si fra klokka 09. Musikkprat: Rogaland Wall of Fame. Hun har arbeidet med tiltak mot barnefattigdom i fire år, og for henne er det en hjertesak.


Her er aksjonærene som bor i Østfold: Arne Skar. Rakkesta Even Karlsen,. Fredriksta Jacob Natvig. Skolleborg, Aremark, Lars Sig. Andersen, Engelsviken, Per. Andreas Vogt, Moss, Sverre. Gull og glitter, glass og emalje. Personlig pynt i kulturhistorisk lys.


Et skattkammer for det unike. En fin blanding av interiørartikler, kunst, klær og tilbehør gjør butikken til et skattkammer for den som er på utkikk etter noe utenom det vanlige. Selger førsteutgaver av Mitt Skattkammer fra - tallet, for 2kr pr stk. Lesestund i Skattkammeret. Vi holdt til i bibliotekbygningen - hvor vi hadde ordinære teoribetonte skolefag, og i Ungdomsforeningen - som nå kalles Glenghuset - hvor vi hadde sang.


Jeg har alltid vært en lesehest. Biblioteket var et skattkammer for en ung søkende og lesende . Sarpsborg bibliotek er derfor en viktig bygning for meg. Fretex ligger godt spredt utover vårt langstrakte lan og du finner butikkene fra Kirkenes i nord til Mandal i sør. I butikkene selger vi gaver som er blitt gitt i Fretex- boksene, som deretter er sortert og plukket ut til gjenbruk.


Alle Fretex-butikkene er derfor et skattkammer med stort og spennende utvalg. Her finner du blant annet . FRIGO Oslos utstyrslager. Lier har også åpnet et Utstyrsbibliotek. Liker du arbeidet Framtiden i våre hender gjør? En tirsdag i midten av november var det offisiell åpning for de to nye prosjektene , som holder til i nyoppussede lokaler i Nansens gate.


Johan Peter er min Far-far. Vi fortsetter suksessen med å belyse utvalgte temaer på Rød. Benytt anledningen til å få nye perspektiver på vårt lokale, kulturhistoriske skattkammer. Opplev Kulturminnedagen på Rød med to temaomvisninger søndag 10.


Mange kvinner har vært knyttet til Rød herregård opp gjennom tidene.

Commentaires

Articles les plus consultés