Parduodami butai siauliuose su autonominiu sildymu

Parduodamas vieno kambario butas Palangoje. Name visuose aukštuose įrengti butai su. Klaipėda, Miškas, Liepojos g. Butas labai geras, šiltas (vidaus sienos apšiltintos), šviesus ir jaukus.


Kokybiška autonominio šildymo įranga, nedideli mokesčiai, šiuolaikiškas išplanavimas (atliktos rekonstrukcijos), dideli balkonai (pietinėje ir vakarinėje pusėse), . Butai , autonominis sildymas.

Didžiausiais pasirinkimas Lietuvoje. Išsirink svajonių namus! Nekilnojamojo turto skelbimai. Visi Šiauliai - Šiauliai skelbimai. SU AUTONOMINIU - DUJINIU ŠILDYMU ! Butas su autonominiu šildymu , dujinis katilas Junkers.


Perka nekilnojamąjį turtą Šiauliuose, Vilniuje. Pilnai suremontuotas ir irengtas butas, parduodamas su baldais.

PARDUODAMAS , kambarių butas Šiauliuose Dainų g. Skelbimai kategorijoje butai. Perka, parduoda butą , ieško buto. Daug parduodamų būtų pasiūlymų įvairiuose Lietuvos miestuose. Pilnai įrengta namo šildymo sistema iš miesto šilumos tinklų Įrengta autonomine apskaita, sudaranti sąlygas reguliuoti atskiro buto šildymo galingumą ir apskaitą.


Sumontuoti lakštinio tipo plieniniai radiatoriai su termoreguliatoriais. PUIKUS PASIŪLYMAS IEŠKANTIEMS K. BUTO SU REGULIUOJAMU AUTONOMINIU ŠILDYMU ! Naujos statybos name Gandrališkėse parduodamas naujais įrengtas kambarių butas. Tvarkingas butas ,šarvo durys,dalinai pakeisti langai,wc ir vonia atskirai,rakinama laiptinė. Butas yra 3-ame aukšte pietinėje pusėje su autonominiu šildymu , pilna apdaila, automobilio parkavimo vieta bei puikiu vaizdu į šildomą plaukimo baseiną!


Gatvė: Karo Ligoninės g. Juozaitis atkreipia dėmesį, kad Šiauliuose neakcentuojama kvadratinio metro kaina – perkamas- parduodamas būstas. Pirkėjams svarbiausia yra vieta, aukštas, tačiau vis didesnis dėmesys kreipiamas ir į šildymo kaštus, todėl labai paklausūs butai su autonominiu šildymu , kurių kainos per metus išliko stabilios, nes jų . Vadinasi už tai sumoka visi namo gyventojai nes šilumininkas parduoda tik šilumą ir jokio sąlyčio su namo šildymo sistema neturi. BUTAS FABIJONISKESE AUTONOMINIS SILDYMAS!


Savas būstas nekilnojamojo turto bendrovė, Šiauliai.

Visos nekilnojamojo turto paslaugos : pirkimas, pardavimas, nuoma. Objekto būklė: Tvarkingas. Brangiausias butas Šiaulių daugiabučiuose namuose —–4tūkstančių litų kainuojantis 1kvadratinių metrų butas aukštomis lubomis Vilniaus gatvėje su autonominiu šildymu.

Commentaires

Articles les plus consultés