Motoroleriai senukai

Platus kokybiškų transporto priemonių asortimentas. Motoroleris yb50qt-9(g). Internetu prekės laikinai neparduodame. Produkto aprašymas yra bendro pobūdžio, jame . Yra ivairiu motoroleriu kainos prasideda nuo 200€ susitarus imanomas atvezimas. Skelbimas įdėtas naudojantis m. Parduodami nauji ir naudoti motociklai, motoroleriai ir keturračiai.


Domina mopedai, motoroleriai ? Mopedų, motorolerių skelbimai, pasiūlymai, kainos. Elektriniai paspirtukai. Prekių paieška: Ieškoti. Užvedimo sistema – elektrinis starteris.


Variklio tipas – vieno cilindro, dvitaktis, aušinamas oru. Paskirtis – motoroleriu galima važinėti viešaisiais keliais, registruojamas. Ar esate važiavę motoroleriu ? Vėjelis švelniai kedena Jūsų šalmą ;) ir tas geras jausmas, kai aplenki stovinčius kamštyje automobilius. Kokybiškos prekės ir profesionalus aptarnavimas.


Pasirinkimas iš daugiau nei 500. Scooter motor conversion to 10kW - electric power! Kartais bendraamžiai net pašiepia, jei atvažiuoju su dviračiu“, - pasakojo Tomas, kuris motoroleriu važinėja jau metai.


Be jaunimo, šia transporto priemone, ypač kaimeliuose ar mažesniuose miesteliuose, važinėja vyresnio amžiaus moterys bei senukai “, - teigė Klaipėdos policijos Eismo priežiūros . AUTOMOBILIŲ PREKĖS, SANDĖLIŲ LENTYNOS, MOTOROLERIAI. Didžiausias slėgis – 1bar. Buvo tik motoroleris ir jo vairuotojas.


Jokių dokumentų, kad transporto priemonė apdrausta, be techninės apžiūros, neužregistruota. Pareigūnai nuėmė valstybinius numerius ir uždraudė toliau važiuoti. Ir staiga nuo Mažeikių atlėkė automobilis „VW Passat“, kurio vairuotojas lenkė automobilių . Kuris būdas leidžia efektyviau naudoti beziną, važiuojant įvairaussunkumo keliais? Ar su grandinine pavara mažiau problemų, nei su hidrauline?


Na, ir technikos kainos abiejuose variantuose bei eksploatacijostrukmė. Modernias trirates transporto priemones kartu su Grupinis. Nemokami moto ir auto skelbimai. Jums surasti palankiausią finansinį sprendimą. Visi dokumentų sutvarkymai užtruks vos keletą minučių, o Jūs iškart galėsite džiaugtis įsigytais produktais.


Plačiau apie išsimokėjimo sąlygas mūsų rekomenduojamuose bankuose rasite paspaudę žemiau esančias nuorodas. Triušis ir didelis raudonas motoroleris. SENUKAI , prekybos centras, UAB KESKO SENUKAI LITHUANIA.

Commentaires

Articles les plus consultés