Hålandsosen

Gjestende båter fortøyer langs kaikanten. Motorbåter kan fortøye langs trekaien oppover elven. Her er det imidlertid meget grunt, og bunnen varierer.


The Norwegian National Road runs through the . Erfjord båtforening har to gjesteplasser her. Kontaktperson: Anbjørn Vaage.

Maks djupgåande: Elveutløp, veldig grunt. Trykk her for å åpne kart. En opplevelse for båtfolket er Ryfylke med fem fjorder og mange øyer som gir variasjon. Et bedre utgangspunkt for båtliv skal man lete lenge etter! Det er ikkje mange steder en kan ta båten til fjells vintersti men i Ryfylke kan du det!


Både alpint- og langrennsskiene bør være med. Eksisterende kai har fått setninger og skader som gjør at den må utbedres. Arbeidet som omfattes av denne forespørsel gjelder kaikant mot elveleiet og forsterking av hjørnet av kai.


Vi holder til i Suldal kommune, helt nede ved sjøen.

Hos oss finner du alt du trenger til din daglige handel. Utenfor butikken kan du også få kjøpt drivstoff. Vi tilbyr varebestilling og har hjemkjøring av varer hver fredag. Her har det vært butikk i mange generasjoner. Dette er storgården til Ryfylkemuseet.


Merkede turstier: Det er flere merkede turstier i området. En må gå et lite stykke langs trafikert vei for å komme til startpunktet for turstiene. Hålandselva er lakseførende, men . Beskrivelse teknisk del. Eiendom i Idylliske omgivelser.


Ser du etter ◴ åpningstidene til Joker? Forfatter: Drange, Ernst Berge. Overordnet post: Norbok. Selv den tørreste måneden har fortsatt mye nedbør. Klimaet her er klassifisert som Cfb av Köppen-Geiger system.


Temperaturen her gjennomsnitt 6. Selskapslek Vaskan eller Siste par ut.

Commentaires

Articles les plus consultés