Feiebrett og kost i tre

Hold trappen ren med en klassisk piassavakost. Det samme i entréen og kjøkkenet, lynrask rengjøring med kost og brett – et bra supplement til støvsugeren, så slipper du dra den frem for hver minste smule eller sandkorn. Vi har en hel del å velge mellom når du er på jakt etter feiekoster, feiebrett , . Stilrent og praktisk feiebrett i oljet bøk og plast. Kosten er laget av hestehår.


Iris Hantverk er opptatt av solid tradisjonelt håndverk og alle produktene deres er håndlaget.

Ting hjelper med feiebrett , søppelbøtter og annet rengjøringsutstyr til kjøkken- rengjøringen. Norges førende designbutikk. Kjøp Normann Kost og Støvbrett hos designdelicatessen.


Vi gjør det lett og sikkert å handle på nett. Denne brukes daglig hos oss og kommer til å bli din nye bestevenn. Ole Jensen for Nprmann Copenhagen. Her finner du produkter av høy kvalitet og funksjonalitet til ditt kjøkken, bad og hage fra Iris Hantverk. Stort utvalg og rask levering.


Gummikant sikrer nær kontakt med gulvet.

Aluminium skaft med soft rubber håndtak og stål plate på brettet. Et effektivt redskap, med kost av oljet bøk og hestehår, og støvbrett av plast. Feiebrett og kost i rødt fra Iris Hantverk. Fin til både innendørs og utendørs bruk. Kost tre - Vi har lave priser, rask levering og minimum års garanti.


Kjøp online eller ring oss for personlig service! Egner seg til grov smuss på tørre, slette gulv, f. Praktisk feiekost med brett. Finnes i flere ulike farger og design. Håndtaket har et behagelig grep av myk gummi.


Hos MAXBO finner du et bredt utvalg av koster og feiebrett. Se vårt utvalg, og kjøp på nett eller i butikk. Ordbruken er ikke helt konsekvent, siden kost og brett ofte beskriver en børste med feiebrett. Den tradisjonelle børsten er gjerne laget av bust fra dyr, mens de mer moderne er laget av kunstbust (kunstig bust). En viktig del av børsten er skaftet, som kan være laget av ben, tre , plast eller andre plast-lignende materialer.


Our fine furniture draws on history in. Find this Pin and more on Seating: Dining Chairs by jocelynmacar. Kost og spade med gripevennlig håndtak og skaft av aluminium.


Logg inn for å se priser og handle på web.

Kraftig kost til feiing av sement- og flisgulv på lager og verksteder. Feiekost i tre 62cm med medium og tett bust.

Commentaires

Articles les plus consultés