Aquarama trening

Sats vil dermed overta hele driften av treningssenteret og alle fasiliteter knyttet til treningssenteret. Timeplan og booking vil nå skje i egne STAS systemer og nå oppe og går. SATSELIXIA kjøper driftsselskapet og vil etter hvert overta driften av treningssenteret. Eierskiftet skjer formelt 01.


Du vil fortsatt ha samme type . Det er ikke alltid så lett å vite hva en gruppetime faktisk innebærer.

Sats Elixia har vist interesse for oss noen ganger tidligere, så dette skjedde ikke helt over natta. Legg til i jobbønsker Registrer deg i CV-database. Logg inn for å få full tilgang. Trening - Treningssenter. Yelp er en gøy og enkel måte å finne, anbefale og prate om hva som er bra og mindre bra i og rundt Kristiansand S. Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer.


Fra høsten øker vi vår stab, og søker derfor etter sultne instruktører, både til spinning og til andre. Har hørt mye fint om det men har ikke tatt meg bry til å pøve selv enda.

Aquarama trening fra , Vest-Agder. Hadde vært greit å få litt hva folk synes om det før jeg bestemmer meg for om jeg vill begynner. Det presiseres at det kun er . Helse- og sosialdirektør Wenche P. FOTO: Bjellan Kjartan.


Jobben med å lande en løsning for pasientene som mister treningstilbudet . Get details of Location, timings and contact. Find the reviews and ratings to know better. Og hva de ulike øvelsene innebærer? Selskapsform, Privat aksjeselskap. Epost: Benytt kontaktskjema under.


Fylke: Vest-Agder Fylke. Kontaktperson: Unni Mesel . AQUARAMA TRENING AS, Revenue: 1.

Commentaires

Articles les plus consultés