Aquarama babysvømming

Babysvømming på Aquarama. Instruktøren viser, tilrettelegger og veileder foreldre og barn i ulike grep og øvelser for å fremme barnets balanse, styrke, trygget og glede i vann, som igjen fører til glede og mestring av egen kropp. Oppstart alle kurs ganger i året. Det er ikke svømming på helligdager , jul, sommer , høst og vinterferie. Påmelding til Aquarama gjøres på Aquarama sin nettside, klikk deg videre på knappen over.


Kursinstruktør, Marthe Strædet har hatt kurs på aquarama siden oppstarten for år siden. Har nå års erfaring fra kløvertun bassenget og holder for tiden på og kurset seg til å bli hovedinstruktører i livredning. Dersom du har spørsmål angående . Nye kurs for nybegynnere og viderekomne I babysvømming har oppstart rett etter påske.


BABYSVØMMING : Nye babysvømmingskurs begynner i uke 4. God kroppskontakt er det som får den til å føle. Søndag ettermiddag brøt det ut slåsskamp mellom fem personer i varmtvannsbassenget. Nå er det vel uken for kursoppstart de fleste steder for babysvømming. Aquarama er et komplett anlegg med badelan idrettsbasseng, stupeanlegg, spa, treningssenter, idrettshall og ulike tilbud innen folkehelse. Lufta er fuktig og en påkledd journalist svetter og stønner (skulle selvsagt hatt badebukse).


Kameralinsene dugger og små bekker renner nedover ryggen. Myke babykropper boltrer seg i bassenget . Dette stevnet er innvielsen av en helt ny svømmehall med 50m basseng. Kristiansund Svømmeklubb.


Alle foreldre er også hjertelig velkommen til en sosial helgetur med BK svømmerne på . Kurset er for barn 3-mnd. Barnet er fortrolig i vannet, siden det er dette medium de vet aller mest om i sitt korte liv. Er det første gangen du skal på babysvømming? Da har vi noen gode tips til deg her: Les mer. Du kan få mer informasjon på aquarama.


Vi har flere førjulsaktiviteter på Aquarama. Uteområdet rundt danner avslutningen på Strandpromenaden og utgjør bindeleddet mellom Kvadraturen og den nye bydelen på Tangen. På Askøy har vi ledig både for nybegynnere og videregående.


På Straume har vi kun ledig for videregående baby.

Commentaires

Articles les plus consultés