Vestuviu muzikantai 2017

Grupė Arona - muzikantai vestuvėms, jubiliejui, krikštynoms, verslo pobūviui LT- RU-PL-ЕN tel. NUOTAIKINGA MUZIKA IR VEDIMAS VISOMS PROGOMS. Dainuojame ir vedame renginius lietuviškai, rusiškai ir lenkiškai.


Mūsų repertuaras subalansuotas šeimos. Atsidavimas darbui -1. Vestuvių muzikantai Pašėlęs Mikrofonas.

Gera nuotaika -garantuota! Rekomenduočiau draugams ir pažįstamiems. Mes esame grupė Dvyniai, profesionalūs pramoginių renginių organizatoriai, vedėjai bei muzikantai. Dirbame visoje Lietuvoje, scenoje esame daugiau nei dešimtmetį ir per tą netrumpą laiką surengėme labai daug pramoginių švenčių, įmonėms vakarų, vestuvių , gimtadienių.


Muzikantai , renginių vedėja, dainininkas. Pirmiausia labai patiko konkretumas, jokių saldžių ,,blevizgu šie muzikantai kalba darbai :) Likus trims . Grojame saksofonu, sintezatoriumi, akordeonu,. Grupė ŽEMAITUKAImuzika Jūsų vestuvių firmos ar gimtadienio šventei !

Susibūrę į grupių, muzikantai ir linksmino, ir varžėsi tris su puse valandos. MIX DANCE RuslanVeslav. Pagrindinis Kultūra Šeduvoje šėlo vestuvių muzikantai. Tikrai ne kartą ir ne du vestuvių muzikantai yra išgelbėję vestuves savo energija, humoru ir entuziazmu. Jų kalba – muzika ir dainos, o ne paprastas iš lapo perskaitytas tekstas, dėl to vestuvininkai gyvus muzikantus mėgsta.


Turime omenyje, kad vestuvių muzikantai po truputį . Festivaliu siekiame parodyti, kad vestuvių muzikantai nėra kokie „chaltūrščikai“ ar mėgėjai išgerti, kaip kai kurie mano. Jie – sąžiningi, tvarkingi ir sunkiai dirbantys žmonės, kuriems šventėse reikia tapti ir artistais, ir klounais“, - mintimis dalinosi pašnekovas. Paklaustas, ar kitąmet miestelyje ir vėl skambės . Your browser does not currently recognize any of the video formats available. Click here to visit our frequently asked questions about . Ką rinktis geriau - vestuvių muzikantus ar DJ? Clay for kids clay Goat.


Floyd Asks Kristin Chenoweth To Sing At His Parents 40th Anniversary. On Location - Tashan-e-Ishq Scene Coverage of Twinkle and Kunj. GIOPy_ARTg ptivati zona arba klajunai Mane taip pat labai domintu. Forumas, Temos, Pranešimai, Paskutinis pranešimas.


PLANUOKITE VESTUVES SU BENDRAMINTĖMIS.

Na, o aš pasidalinsiu savąja naujiena, vakar su būsimu v. Pas mus grojo, dainavo ir vede vakara Alvydas Pralgauskas su kolega. Jokiu priekaistu jiems, o vien tik geri zodziai smile. Kiekviena smulkmena derino su manimi, nebuvo jokios savivales.


Po Mendelsono maršo šėlsta vestuvių muzikantai. Vienas pagrindinių vaidmenų šventėje tenka muzikantams. Keletas jų sutiko pasidalyti mintimis apie.

Commentaires

Articles les plus consultés