Rotacinis rekuperatorius kaina

Rotacinis rekuperatorius (dešininis). Domekt-R-400-V-HE (REGO 400VE) ? Funkcionali įrenginių konstrukcija užtikrina eksploatavimą mažiausiomis sąnaudomis, įrenginiai yra saugūs, patikimi ir ilgaamžiai. Lauko oras yra filtruojamas ir į patalpas tiekiamas švarus ir šviežias oras, tai ypač aktualu alergiškiems žmonėms.


Vertikalus rekuperatorius su priešpriešinių srautų plokšteliniu šilumokaičiu. Kanalinis elektrinis šildytuvas (užsakomas atskirai).

Didelis rotacinių rekuperatorių pasirinkimas internetu. Kaina : nuo didžiausia iki mažiausia. Rodyti viso dydžio nuotrauką.


KOMFOVENT KOMPAKT seriją sudaro standartizuoti vėdinimo įrenginiai su šilumą grąžinančiais rotaciniais arba plokšteliniais šilumokaičiais bei oro tiekimo įrenginiai. Kai kurie, apsukresni pardavėjai deklaruoja net iki proc. Kainos požiūriu decentralizuota sistema gali būti pigesnė už centralizuotą tik nedideliame būste. Reiktų atkreipti dėmesį į tai, kad savų trūkumų turi ir rotaciniai rekuperatoriai. PASTABA: atliekami montavimo darbai visoje Lietuvoje - teirautis įmonės kontaktais.


Naudingumo koeficientas,.

Raktažodžiai: vėdinimas, ventiliatoriai, vėdinimo sistemos, oro paskirstymo, įrenginiai . Rekuperacinės vedinimo sistemos. Domina rekuperatorius už patrauklią kainą internetu? Užsukę į Namamselektroninę parduotuvę rasite visą inžinerinę įrangą skirtą namams.


Smarty RV Smarty ventiliacijos įrenginiai sukurti ir pritaikyti gyvenamosioms patalpoms. Efektyviai veikiantys mini rekuperatoriai privatiems ir verslo objektams. Skirtingos charakteristikos rekuperacinė įranga, geriausios kainos garantija. GARANTUOJAME GERAS KAINAS IR AUKŠTĄ KOKYBĘ!


Mūsų paslaugos prasideda nuo konsultacijos, kuomet išsiaiškinami kliento poreikiai bei keliami tikslai. Be to, rotacinis rekuperatorius yra garsesnis, nes ten sukasi rotorius, yra papildomas variklis ir diržinė pavara, jam reikia daugiau priežiūros dėl judančių . Jų sistemos yra yra kelių rūšių. Techninės specifikacijos . Svarbiausias dalykas pagal kurį vertinami rekuperatoriai yra iš išmetamo oro sugražinama šiluma tiekiamam orui. Paprasčiausias variantas – kai šyla. Tačiau šie šilumokaičiai niekada . UNI RER dešininio pajungimo Art.


Nors plokštelinių rekuperatorių naudingumo koeficientai būna geresni, Lietuvoje tinkamesni rotaciniai rekuperatoriai , nes jie neužšąla žiemą ir nesausina oro. Kintant įrenginio darbo režimui, kinta ir oro apykaitos parametrai, efektyvumo koeficientas, todėl labai svarbu, kad vartotojas galėtų pasitikėti . Veikla: Santechnika, vonios .

Gyvenamųjų namų vėdinimo sistemų priedai. Pardavimas ir montavimas visoje Lietuvoje. Dėl aprišimo (na kad lubos labai mums nenusileistų) labiau gal rinktumėmės plastikinius, nes diametras mažesnis, o skardinio nors kaina mažesnė, bet diametras jau nemažas.

Commentaires

Articles les plus consultés