Pigiai parduodu sodyba klaipedos rajone

Gimtadieniams pirtis su priepirčiu žm. Jaukumo suteiks šildomos grindys priepirtyje šildomas patogus suolas. Lauke dvi didelės pavėsines, terasa su kubilu ir tvenkinys.


Pigiai parduodami sklypai. Skubiai ir pigiai parduodu sodyba.

Jei domina susisiekite nurodytu numeriu ir bus suteikta daugiau informacijos. Sodyba PIGIAI -Sodyba PIGIAI. Skelbimai, kuriuose parduodami namai - Aruodas. Iš visų pusių vienkiemio teritoriją juosia miškai.


PARDUODAMA VEIKIANTI KAIMO TURIZMO SODYBA PRIE MINIJOS UPĖS. ISTORINIS PASTATAS KALOTĖJE. Skuodo rajone , Gurstiškės miestelyje parduodama sodyba su ūkiniu pastatų ir mediniu garažu, priešais sodybą didelis tvenkinys.

Yra vieno aukšto su mansarda karkasinis namas. Klaipėdoje , Uždvario k. Prienų rajone , Prienlaukio kaime, Mokyklos gatvėje, parduodamas rastinis namas, su sklypu bei ūkiniu pastatu. Namo dalis yra per visą . Viso sklypo ir namo teritorija . Visi parduodami namai Lietuvoje.


Išsirink svajonių namus! Namas padalintas į dvi dalis ir dviejų aukštų. Du kambariai pirmame aukšte - 2kv. Sklypas ribojasi su upe 30m ir 50m su keliu. Vonios kambarys 1kv.


Parduodamos sodybos : Vilniaus raj. Medinio namo dalis,50kv,aukšto,kambariai,virtuvė,reikalingas remontas,kieto kuro šildymas,wc lauke,prie namo privestas vand. Labai pigiai parduodamas namas Kaune, Vytenuose.


Baigtų statyti namų per.

Surasti parduodamą namą Capital. Komunikacijos vietinės, centrinis šildymas kieto kuro katilu. Vidus įrengtas: laminatas, dažytos sienos, plastikiniai langai.


NT nuoma namai butai butu nuoma sodyba namas statybos butas sodybos statyba nekilnojamas turtas nuoma klaipedoje sodai butu nuoma klaipeda sklypai buto nuoma . Raskite sau tinkamiausią sodybą.

Commentaires

Articles les plus consultés