Moe og co vedkløyver

Vedkløyver Tonn med stativ - Bestillingsvare OBS med stativ! Denne modellen er nå bestillingsvare. Vi venter inn et begrenset parti i mars. Sikre deg dagens pris, og bestill nå for levering i mars.


Det er ventet prisøkninger på denne. VEDKLØYVER Tonn de lux modell.

Nå levert med gulvstativ! Borhammer SDS-MAX Proff. Kraftig og robust borhammer. Bor feste SDS-MAX 38mm borekapasitet i betong. Stativ for vedkløyver kr. Vi sender over hele landet.


Gode tilbud på maskiner, verktøy, vedkappsag, vedkløyver se vår nettside. Vanlig pris for gulvstativ kr.

Se vår nettside for gode tilbud på vedkløver vedkappsag motorsager kjedesag verktøy og maskiner. En liten test av tonns vedkløyver fra MoeCo. Tråd dimensjon ,8mm rustfritt og flussfylt. Maks trådstørrelse kg.


Isolasjon klasse H Beskyttelse . Har ikke tid til å drikke kaffe under kløyvinga der nei. Det hadde virkelig vært en fryd å se noen sette . Desse ligger vel på rundt tonn trykk. Nokon som har erfaringer. Nå skal det seies at eg ikkje er fast skogsarbeider og trenger ikkje bruke dette ofte.


Kun nå for å få kløyvd all veden vi har kappet ned fra . De sender fraktfritt ved forhåndsbetaling. Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer. Tohåndsmanøvrering for si.

Commentaires

Articles les plus consultés