Dørslag metall

Når du skyller grønnsaker og tømmer vannet av pastaen går det mye enklere med ett dørslag. Enkelt å håndtere og så risikerer du ikke å brenne deg på det varme vannet. Skal du skylle salat, prøv salatslyngen – den både skyller og spinner salaten for deg.


En finmasket sil kommer til nytte når sausen skal siles, melet skal . Alle trenger et dørslag på kjøkkenet for å helle av pastavannet, eller en sil for å sile saus eller buljong.

Vi har også flere slags trådsiler. En trådsil med fint nett, er ypperlig å bruke . Dørslag i alle fasonger. Våre praktiske dørslag fås i en rekke farger, størrelser og stiler.


Velg et dørslag i fargerik plast, i funksjonelt rustfritt stål eller moderne krom. Her har du muligheten til å være både praktisk og stilsikker. Trenger du basisredskaper, hvorfor ikke prøve den rimelige FLÄCKIG-serien.

IDEALISK- serien har et . KitchenTime selger billige og bra dørslag fra kjente varemerker! Stort utvalg og gode priser hos Nordens største kjøkkenbutikk på nett! De er formet som en skål og har gjerne et eller to håndtak. I bunnen finnes det små hull som siler igjennom vannet fra kranen og tar samtidig med . Hylleplass: velg varehus Loading. Utsolgt Begrenset lager Lagerstatus.


Det kan også være en dor eller stempel til å slå huller gjennom metall med. I dørslag er førsteleddet den nedertyske preposisjonen dör, som . Etter produkt eller tjenest. Silsett i gullfarget metall , leveres i sett á 3stk: Ø:8cm Lengde 11cm, Ø:14cm Lengde 20cm, Ø:20cm Lengde 40cm. Tåler ikke oppvaskmaskin. Man kan også bruke dørslag til å helle av det varme vannet fra for eksempel en . Hvitt og rødt dørslag i metall.


Rundt dørslag heilstøypt i plast.

ForFormet som fat med hanker. Auseforma med rund skål, lett runda . I dette vinduet skal du finne tabell nfor oppslagsordet dørslag. Et dørslag fra Brekstad i emaljert jern.

Commentaires

Articles les plus consultés