Tromsö loftsäng

Kolla in vårt stora utbud av våningssängar och loftsängar. De finns i olika stilar, storlekar och material – både i kvadratsmart och barnvänlig design. Tromsö loftsäng från IKEA?


Lignende Oversett denne siden 5. Hitta bästa pris och läs omdömen - vi hjälper dig hitta rätt.

Jämför Sängramar sida vid sida. Lite svarta repor här o var efter två flyttar, samt saknar två av si. Passar sängar av storleken 90x2cm. Finns skrivbord från IKEA som passar perfekt under till en kostnad av runt 4kr. Bortskänkes mot avhämtning.


Avstånd mellan golv och . Plats: Karlshamn, Blekinge Skicka e-post till annonsören. Hittar inte den informationen någonstans?

Skav och märken finns efter tidigare montering och användning. Monteringsanvisning saknas. Om det inte är den bruksanvisning som du söker, klicka då här för din förfrågan.


Det är möjligt att din produkt måste repareras. Hos ett Repair Café kan den repareras gratis av erfarna frivilliga. Helt klart värd att satsa på. Du får sängen redan isärplockad. Loftsäng i färgen silver.


Fraktar ej, du måste hämta den. Galant med svart glasskiva 160x80. Har ett par år på nacken men i fint skick. Alla skruvar, halkskydd och manual finns.


Finn beste pris og les anmeldelser - vi hjelper deg å velge rett. Hitta billigaste Ikea tromsö loftsäng 90x2hos AllaAnnonser. Visste inte vilken du ville ha utav så du fick båda ;).


Jag skulle behöva måttet på långsidorna om man bortser från hörnstolparna. Funderar på att köpa en begagnad och bygga om för att få plats i ett.

Ska snart flytta till mindre boende. Jag har funderat på att köpa en sk. Problemet är att sängen blir för hög då det är ganska lågt i tak där sängen ska stå.


Tror ni att man skulle kunna kapa benen på sängen i fråga utan att kosntruktionen blir svajig?

Commentaires

Articles les plus consultés