Reol monter

Bygg terasse, male rom inne eller ute, legg nytt tak, lage terrasse eller trenger du verktøy, levegger eller lignende til uterommet. Galvanisert stålreol med hyller, uten skruer. Enkel montering uten skruer! Perfekt til bod eller garasje.


Reol i galvanisert stål med hyller i valgfri plassering. Søker du etter en reol for boden, hobbyrommet eller garasjen så finnes den her.

Vi har ulike størrelser og utførelser og du finner sikkert en som passer ditt behov. Velg en hylle som bærer tyngden av det som skal plasseres i den. Skal du eksempelvis oppbevare veldig tunge ting, f. Godt valg - alltid fornuftige priser. Du har ingen varer i handlekurven. Kraftig galvanisert stålreol for lagring.


Valgfri plassering av hyller, og reolen monteres enkelt uten. Ikke skru skruene helt inn da reolen må justeres í lodd etter at alle hyllene er montert. Snu hele reolen og skru benene på hyllene.

Sett reolen opp ogjuster den slik at den er i lodd og skru. Unngå montering på teppe. Sørg for at alle naglene er låst på plass før du bruker arbeidsbenken. Defekte deler må ikke brukes, feilaktig montering kan føre til skader.


Harald Krogsæter AS er Norges ledende totalleverandør av inventar og utstyr til skoler og det offentlig. Gjennom snart år har vi utviklet og solgt inventar for bruk i undervisning, konferanse, kantine og ikke minst administrasjon. De ønsket en innredning som var nytenkende, den skulle både profilere og være en effektiv oppbevaringsplass for varene. De nyutviklede artiklene for . Max belastning: 3kg pr hylle jevnt fordelt. MONTÉR - NORGES STØRSTE BYGGEVAREKJEDE!


Tiltakshaver: Optimera AS. Fjernet reoler mot jernbanen. Monter Stabekk, tilbygg.

Commentaires

Articles les plus consultés