Parduodu parafino vonele

Skelbimai, parduodu - Skelbiu. Paprastas valdymas Galingumas . Parduodu maistinį parafiną. Man odos gudytoja patarė atlikinėti rankoms ir kojoms parafino procedūras, kosmetikos kabinetuose tai jas atlieka, bet radau skelbimą, kur galima nusipirkti tokią vonelę ir kaip suprantu namų sąlygomis pasidaryti tokias procedūras bigsmile.


Parafino vonele skelbimų paieškos rezultatai Alio.

Jūsų rankų ir kojų oda sausa ir šiurkšti? Rekomenduojame idealią priemonę – šiltas parafino voneles rankoms ir kojoms! Gydymas Reumafinu padėjo daugeliui pacientų sugrįžti į normalų gyvenimą.


Siūlomas ypatingas trijų fazių gydymo būdas Reumafinu: Skausmą malšinantis . Detali informacija, konsultacijos, atsiliepimai! Taupyk laiką ir pinigus! Lipowave, vakuuminio masažo aparatas Starvac SP Original, vakuuminio masažo aparatas Lagon, karštų akmenų masažo rinkinys, parafino vonelė.

Baldai: antikvarinis rašomasis stalas, antikvarinė indauja porcelianui, . SALON PRO rasite gausią įvairovę žinomiausių manikiūro priemonių gamintojų produkcijos. Didžiulis nagų lako, nagų dekoravimo ir kitų manikiūro reikmenų asortimentas. Viena tinkanti damai, o kita – vyrui. Srerilizatorius manikiuro ir pedikiuro irankiams sterilizuoti. Karsto oro,atitinka visus dabartinius higienos reikalavimus.


Rankų priežiūrai populiariausia naudoti parafino voneles. Veidui yra naudingos parafino kaukės: po tokių procedūrų atsinaujina ląstelės, oda atjaunėja, tampa stangresnė, palygėja, išnyksta smulkios raukšlelės. Procedūros ypač tinka pamaitinti išsausėjusią ir . Taip pat tai padeda sumažinti veido patinimą. Limfodrenažas – tai metodas, leidžiantis riebalus iš riebalinio audinio išstumti ( pašalinti) į limfą ir taip pagreitinti jų pasišalinimą iš organizmo. Suslėgtas oras patenka į manžetus.


Spaudimas tolygiai pasiskirsto, atlikdamas ritmišką, švelnų, banguojantį masažą. Kūno, plaukų kosmetika, formavimo prietaisai, baldai salonams, priemonės kirpėjams, šukos, šepečiai, nagų ir manikiūro, blakstienos, depiliacijos priemonės. Grožio naujienos, salonų katalogas, mokymai, seminarai, plaukų priežiūra, veido ir kūno priežiūra, nagų priežiūra, kosmetika.


PARAFINO VONELE (Archyvas).

Kaip teigia informaciniai šaltiniai, kurie praktiškai yra išbandę ar pajutę šalčio poveikį rankų odai tvirtina, kad nesaugant jų . Prekės nagams geriausiomis kainomis. Aukštos kokybės parafino vonelė , patikima ir ilgaamžė. Pagaminti iš storasienio plieno. Vonele nauja (Archyvas).


Atstumas nuo sienos 80cm. Tvirtinami keturiais ankeriniais varžtais į sieną. Namų technika ir virtuvės įranga.

Commentaires

Articles les plus consultés