Landkoder

For å ringe utlandet, er man nødt til å slå en landkode og retningsnumme før selve telefonnummeret. Her er en oversikt over alle landkoder og retningsnumre i verden. Skal man ringe ut av Norge sl.


Landkoder og retningsnumre. Slik ringer du til utlandet. Retningsnummer - ikke alle land har retningsnummer.

Det første sifferet i retningsnummeret skal, dersom det er sløyfes når du ringer til utlandet. Unntak: Italia - sløyfes ikke. Vedlikeholdsenhet: 2- Seksjon for utenrikshandel, Kontaktperson: Øyvind Hagen, (e-post). Landskoder blir brukt i Internettadresser.


Hvert land eller område har en kode på to bokstaver. IOKs landskoder er trebokstavers landskoder som benyttes av Den internasjonale olympiske komité (IOK) for alle nasjonale olympiske komiteer og andre lag som konkurrerer i olympiske leker. Bruken av initialer for å sortere deltakernasjonene og . Datasettet inneholder en to-bokstavs landkode og norsk navn på landet.

Oversikt over landkoder. Fra det sentrale folkeregister (DSF). AE, United Arab Emirates. AG, Antigua and Barbuda. Det følgende er en oversikt over land og landkoder i DBH.


SSB-kode: Bokstavkode: Vis kun gyldige land: . Noen ligningsoppgaver anvender alfanumeriske landkoder (bokstaver) og andre ligningsoppgaver anvender 3-sifrede landkoder. Kilde: Skatteetaten, ajour pr. I løpet av de siste årene har også PL- og LT-biler blitt stadig vanligere syn i norske byer. Men hvor kommer L-, RM- og V-bilene fra? A ANDORRA, RUDRUEO TEF TOES XUEO.


AF, AFGHANISTAN, AKOR ALDRAF RGSRGSP RKOR RLDRMUL RUDRUEO TGSXAVF XUEO. Vi har samlet landskoder og retningsnummer til alle land i verden for deg. For å ringe fra et land til et annet, slår du landskoden etterfulgt av landets retningsnummer, og deretter det lokale telefonnummeret.


Om det lokale nummeret starter med skal dette normalt fjernes når du ringer fra . Blir glad for hjelp På forhån. Ko Land (Sve), Land(Eng), Kommentar. Förenta staterna, United States, Tidigare kod: us.

Kanada, Canada, Tidigare kod: cn. Telefonstøtte for Forefront på ditt lokale språk er også tilgjengelig for disse språkene. Hvis du ønsker telefonstøtte for Forefront . Dersom du skal sende post til land som benytter postnummer med kun tall før poststedsnavnet, skal du påføre landkoden.


Landets navn skal uansett også påføres. I en MARC post benyttes små bokstaver for kodene). Predefinert implements.

Commentaires

Articles les plus consultés