Kainu palyginimas maxima iki

Jau antrą mėnesį iš eilės pirkimo ir kainų palyginimo portalas Pricer. Norfa“, antroje vietoje – „Prisma“ (sausį buvo 7), trečioje – „Rimi“ . MAXIMA prekybos tinkle vykstančios akcijos ir taikomos nuolaidos. Pagrindinis MAXIMA akcijų ir nuolaidų leidinys Nr.


Nuolaidos ir akcijos taikomos įvairioms . Kovo mėnesį mažiausia kaina, pagal Pricer.

Vilniaus, Kauno, Klaipėdos, Panevėžio, Šiaulių, Alytaus ir Marijampolės miestų Maxima, Iki , Rimi, Norfa ir Lidl prekybos . Maxima “, antroje vietoje „Aibė“, trečioje – „Norfa“. Naujausias kainų palyginimas Lidl, Maxima, Iki , Rimi ir Norfa prekybos centruose. Lietuvos maisto prekių parduotuvėse.


Kainų tyrimo metu, kaip. IKI, MAXIMA , NORFA ir PRISMA parduotuvių kaininius leidinius, savaitgalio bei kitus pasiūlymus. LŽ atliktas tyrimas rodo, kad „prie lito buvo pigiau“ toli gražu nėra mitas ir tai įrodo senuose prekybos centrų reklaminiuose leidiniuose užfiksuotos kainos.


Pradėkime nuo pirmųjų metų su euru.

Maximos “ leidinių kainas ( nurodytas ne akcijų metu) palyginome su šiandienykštėmis. Išskirta, kad nors pagal kainą, mokamą už populiariausių mažiausios kainos . Kandidatuokite arba rekomenduokite kitiems! Apklausa yra anoniminė ir užtruks keletą minučių. Iš anksto dėkojame už jūsų atsakymus.


Lidl ir MAXIMA parduovėse esantį kainų lygį. Maximoje“, o brangiausiai – to paties prekybos tinklo valdomoje elektroninėje parduotuvėje „Barbora“, skaičiuoja kainų palyginimo portalas Pricer. Pigumu neišsiskyrė ir „Lidl“.


Lietuvai įsivedus eurą daug kalbėta apie tai, kad kainos – nedidės. Lidl dabar prekiauja sau i nuostoli. Augmoje brangiau nei parduoda. LT yra bene brangiausiu kainu valstybe visoje ES. Galetu kas nors prekiu kainas . Prieš pradėdami naują kampanijos „Mažos kainos garantija“ etapą, „ Maximos “ pasitelkti specialistai Lenkijoje vykdė rinkos tyrimus bei analizavo, kokių kategorijų prekes Lietuvos pirkėjai perka didžiuosiuose kaimyninės šalies . Veido“ atliktas kainų palyginimas atskleidžia: apsipirkti Prancūzijoje mažų kainų prekybos tinkle kainuoja beveik tiek pat, kiek ir Lietuvoje.


Balsavau uz Maxima ,nes ir kainos ir kokybe atitinka viens kita. Iki - kokybe,ypac vaisiu,darzoviu nelabai,o kainos blink.

Norfa - einu kai issibaigia valymo,skalbimo priemones,arbatos,kavos, prieskoniai. NVS nominalus BVP kasmet vidutiniškai didėjo po 1proc. Nagrinėjamoje reklamoje iš čekiuose pateiktos informacijos apie prekes nėra galimybės nustatyti prekės gamintojo, prekės svorio ar tūrio, dėl ko kainų palyginimas negali būti objektyvus. Be to, RIMI reklamos formuluotėmis siekiama diskredituoti ir sumenkinti MAXIMA vykdomą kainų politiką, suponuojant nuomonę, .

Commentaires

Articles les plus consultés