Utdanning håndverk

Vil du jobbe med kreative håndverksfag – fra idé til ferdig produkt? Da kan design og håndverk være det rette for deg. Utdanningene gir kunnskap og ferdigheter innen ulike kunstformer og kunsthåndverk. Fullførte studier gjør deg i stand til å arbeide med kunst på et høyt nivå, enten som skapende kunstner eller at du arbeider med kunst på andre måter.


KUNST OG HÅNDVERK (årsstudium). Studier, skoler og studiemuligheter.

Da kan en utdanning innen design og håndverk være noe for deg! Det er registrert relaterte studier, . Leter du etter en utdanning innenfor - Design og håndverk. Yrkesfaglig opplæring fører fram til yrkeskompetanse (med eller uten fag- eller svennebrev). Etter fullført yrkesfaglig opplæring kan du gå ut i arbeid eller ta videre utdanning : Du kan ta videre utdanning på fagskole. En fagskoleutdanning er en kort og yrkesrettet videreutdanning som er beregnet på de som har gått yrkesfag.


Undervisnings- og oppgavespråket ved Høgskolen i Oslo og Akershus er norsk, med mindre annet er fastsatt i programplan eller emneplan. Utdanning Kunst og Håndverk Her finner du utdanninger innen kunst og håndverk.

Om tradisjonelt bygghåndverk og teknisk bygningsvern. Er du interessert i tradisjonelt håndverk og vil arbeide med tradisjonelle metoder og redskap? Dette er studiet for deg som har stor interesse for å ta vare på bygningsarven, og for å bruke tradisjonelle materialer og bearbeidingsteknikker. Med lærerutdanning menes blant annet grunnskolelærerutdanning, barnehagelærerutdanning, faglærerutdanning og praktisk-pedagogisk utdanning.


Søkere som har utenlandsk utdanning fra land utenfor Norden, må dokumentere at de oppfyller krav til . Gå til Videre utdanning - Årsstudiet kan inngå i et studieløp fram mot Praktisk-pedagogisk utdanning (PPU ). Ledige stillinger Buskeru kunst og håndverk , utdanning og forskning, På jucan finner du ledige jobber i Buskeru kunst og håndverk , utdanning og forskning. For deg med utdanning med fokus på 5. Uten forkunnskaper i kunst og håndverk. Har du emner i kunst og håndverk fra Universitetet i Agder eller fra andre høgskoler eller . Bachelorstudiet i medium- og materialbasert kunst er en treårig utdanning med vekt på kunstnerisk arbeid i verkstedet, der studentene velger å fordype seg i tekstil, keramikk, grafikk og tegning, eller metall- og smykkekunst. Jeg tror endel skoler har sløyd som en del av Kunst og Håndverk , mens andre finner andre måter for at elevene skal jobbe mot målene.


Når læreren din sier at sløyd ikke er obligatorisk så har han rett, fordi det nettopp kan være andre måter å jobbe mot målene på. Kunst og håndverk tilbyr verkstedsbasert undervisning, individuell veiledning, kurs i faglig. Hilsen rådgiver ungdomsskole, ung.

Commentaires

Articles les plus consultés