Nauji motoblokai

Nauji Rusijos gamintojo motoblokai Neva,Ugra,Oka su BS,Honda,Lifan varikliais. Dyzeliniai Zubr,Kentavr Dyzeliniai mini traktoriai 15- 18a. Prekes apziureti ir isigyti . Savivartes priekabos kaina 250eur!


Vieni tokių, Lietuvoje itin populiarūs motoblokai , kurie atlieka tiek funkcijų, kiek bent skirtingų prietaisų. Naudingumas akivaizdus, tad nieko keisto, jog motoblokai labai .

AGROTECH - tai ateities sodo technika! TAIKOMOS DIDELĖS NUOLAIDOS! PRISTATOME Į BET KURĮ MIESTĄ! Aukšta surinkimo kokybė, paprastas valdymas, Galingi, manevringi, patogūs sandėliuoti ir transportuoti. Patraukli kaina, kokybė, paprastas naudojimas ir aptarnavimas, . Jo pagalba apdirbama žemė, pjaunama žolė, sodinamos ir kasamos bulvės, palaistomos pasodintos agrokultūros, pervežami nedideli kroviniai, o žiema, . Naujų motoblokų ir kitų mašinų pardavimo skelbimai.


Peržiūrėti arba įdėti naujų motoblokų pardavimo skelbimus — Autoline Lietuva.

Moto purentuvai mini kultivatoriai didelis pasirinkimas. Naujausi pasiūlymai, geriausios kainos. Dažnos akcijos, kaina internetu pigiau. Мотоблок nauji , dyzeliniu varikliu, motoblokai zubr, forte.


Motoblokai internetu pigiau. Автогидас - специализированный портал для покупки и продажи авто в Литве. Domina žemės kultivatoriai, motoblokai ? Ankstyvą pavasarį pats metas pamąstyti apie sodo ir daržo darbus. Kaip kibsime į juos: tradiciniais įrankiais – kastuvu, kauptuku, grėbliu ar pasitelksime smulkiąją ūkio techniką – motobloką ar mini traktorių? Sunkesnis ar lengvesnis?


Universalus sodininkų ir daržininkų talkininkas – motoblokas. Keturtaktė alyva HONDA SAE 10W ( l) Keturtaktė alyva oru aušinamiems var. Galimi priedai: Galimi priedai. Parduodami nauji motoblokai EUROSYSTEM su garantija, yra galimybė pirkti išsimokėtinai, galime pristatyti kurjeriu.


Naujienų prenumerata Registruokitės ir pirmieji gausite naujausią TGP. Pas mus rasite įvairių modelių gamintojų Neva ir Pubert motoblokus bei kultivatorius, kurie Jūsų žemę padės paruošti sodininkystės sezonui.

Commentaires

Articles les plus consultés