Kobberfarge maling

Ingrid har lekt seg med den nye, spennende Lady Design, en maling som er perfekt til å skape personlige effekter i gull eller kobber. Din egen kreativitet avgjør om resultatet ender i et forsiktig og transparent uttrykk, eller en tanke mer robust og industrielt. Som understrøk til LADY Design anbefaler vi en helt matt maling.


Vi anbefaler LADY Pure Color som . Jotun Lady Design Maling Kobber.

Slik får du dekkende gull- og kobberfarger. Dersom man ønsker en dekkende kobberfarge , anbefaler vi å blande bunnfargen i fargen . Du bestemmer selv om resultatet skal ha et transparent uttrykk, eller en tettere og mer industriell effekt. Vi begynte å se tendensene i forrige sesong . Produktdatablad Sikkerhetsdatablad. Gjennomherdet: Flere døgn.


Lady Design er en transparent effektmaling som skaper en vakker skimmereffekt i gull eller kobber på malte overflater.

Bare basen er fin den også, uten noe tilsetning. Jeg har før skrevet om effektmalingen Marco Polo, og Bloom mineralmaling og lasur. NC-kombilakk for all slags spraylakkering på de fleste materialer innen- og utendørs. Vannbasert, blank metallmaling.


Hvis du finner noen feil under den malte overflaten, fjern all gammel maling før du maler videre med Hammerite metallmaling. Trendy metaller gir huset glød og liv. Her får du tipsene til hvordan du kan innrede med gull, sølv og kobber. Den som vil ha kun en anelse glam bruker den som en lasur utenpå en helt matt maling. For å få en heldekkende flate med gull eller kobber , males flaten først med matt understrøksmaling i fargen . Har du et kjedelig møbel eller dekorprodukt, så kan det forandre fullstedig utseende dersom du maler det om.


En spennende malingsfarge kan være akkurat det du trenger og plusser du på et glamorøst metallisk effekt, vil dette gi resultater som skiller seg ut. Kobber har en varm tone og er godt anvendelig . Tekstilmaling Pearl kobber 50ml. Varen er på lager - Forventet leveringstid er 7- hverdager.


Eckart Spraymaling Kobber 150.

Spraymaling blank, meget god spray av høy kvalitet til ikke sugende materialer, f. Gir en blank og holdbar overflate. TAPETER fra Borge i vakre rødnyanser mot kobber og brunt. Fyll eggene med godteri - eller sunnere alternativer om du ønsker det. Pass på så du maler de delene som hører sammen i enten samme farge (hvis du ønsker det) eller som her i to ulike farger. Som underlag til LADY Design, anbefales LADY Pure Color eller LADY Supreme Finish Matt.


Du kan også få en dekkende effekt ved å bruke et understrøk.

Commentaires

Articles les plus consultés